Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
HYUNDAI I30Ár: 1.700.000 Ft -
IVECO DAILY 30Ár: 650.000 Ft -
RENAULT MASTERÁr:600.000Ft helyett most csak 525.000 Ft -
SUZUKI BALENOÁr: 3.250.000 Ft -
SKODA FABIAÁr: 450.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 650.000 Ft -
AUDI A4Ár: 980.000 Ft -
FIAT DOBLOÁr: 950.000 Ft -
OPEL CORSA BÁr: 350.000 Ft -
AUDI A4Ár: 750.000 Ft